Količina za: 4 osobe/a
Sastojci:
240 gr očišćenih fileta obliša
160 gr iseckanih i proprženih vrganja sa vlašcem
100 gr riblje čorbe
100 gr ekstra devičanskog maslinovog ulja Terra di Bari D.O.P. - OLITALIA
Soli po ukusu
Bibera po ukusu
Hobotnica kg 1,2
4 metalnih ili drvenih ražnjića
Ekstra devičansko maslinovo ulje Riviera Ligure D.O.P. - OLITALIA po želji
Usitnjeni ruzmarin po želji
Morske soli po ukusu
Bibera po ukusu
Ukrašavanje:
Mešana salata
Priprema:
Serviranje u tanjiru:
Staviti filet obliša na tanjir, preko njega staviti vrganje propržene sa vlašcem. Pre serviranja ukrasiti sosom od kuvanja i linijom ekstra devičanskog maslinovog ulja Terra di Bari D.O.P. - OLITALIA
Priprema prženih pipaka hobotnice:
Serviranje u tanjiru:
Stavite pipke hobotnice na tanjir i začinite ekstra devičanskim maslinovim uljem Riviera Ligure D.O.P. – OLITALIA, morskom solju, prahom usitnjenog ruzmarina, trenutno mlevenim biberom i mešanom salatom.